6972597887 Νέο Ηράκλειο, Αττική
hero image
 
 
 
ΜΟΝΩΣΕΙΣ
Αναλαμβάνουμε μονώσεις: ταρατσών, υπογείων, αρμών, τοίχων, συντήρηση ή επισκευή παλαιάς μόνωσης, επισκευές , ηχομόνωση κλπ. Δραστηριοποιούμαστε στη μόνωση από το 1992 δίνοντας λύση σε προβλήματα εισροής νερών, υγρασίας, ή συμπύκνωσης υδρατμών.

Με εμπειρία στην μόνωση πάνω από 20 χρόνια συνεχούς εφαρμογής, παρακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις νέων μεθόδων και με τη βοήθεια εργαλείων τελευταίας τεχνολογίας, μπορούμε με ευχέρεια να εφαρμόζουμε συμβατική ή ανεστραμμένη μόνωση, φυτεμένο δώμα - ταρατσόκηπος, συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης, θερμομόνωση ταράτσας, στεγανοποίηση υπογείου εξωτερικά ή εσωτερικά με αποτελεσματική αντιμετώπιση ανεξαρτήτως ποσότητος εισροής νερού.

 


 

 
Το κόστος του έργου καθορίζεται με τιμές που ανταποκρίνονται στο συνδυασμό σωστών και ποιοτικών υλικών με σωστό και υπεύθυνο τρόπο εφαρμογής, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και έχοντας λάβει υπ όψιν την δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε την αντοχή της μόνωσης στο χρόνο και να σας παρέχουμε λύσεις εφαρμόζοντας οποιαδήποτε μέθοδο επιθυμείται ή εκείνη που είναι καταλληλότερη ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες και τις απαιτήσεις του έργου.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να έρθουμε στον χώρο σας δωρεάν να σας ενημερώσουμε για τους τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος να λύσουμε κάθε σας απορία και να σας δώσουμε την προσφορά μας.