6972597887 Νέο Ηράκλειο, Αττική

ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Τεχνοτροπίες φυσικής υφής (eco)
Οι Τεχνοτροπίες φυσικής υφής (eco) αποτελούνται από οικολογικό υλικό κάλυψης επιφανειών και μετάξι, φυτικές ίνες, στεγνή ρητίνη, ανόργανες ουσίες. Δεν απορροφάει τον καπνό και τις μυρωδιές. Το προϊόν είναι μη τοξικό, άοσμο, αντιμυκητιακό, αντιστατικό, με ευχάριστη απαλή υφή. είναι ατμοπερατό (η επιφάνεια μπορεί να «αναπνεύσει»), και έχει ουδέτερο ηλεκτροστατική φόρτιση (δεν προσελκύει τη σκόνη), έτσι ώστε τα δωμάτια διατηρούνται πάντα φρέσκα. Iδανικές για κάθε χώρο η οποία ανάλογα με το χρωματισμό και το ύφος μπορεί να δώσει μοντέρνο ή κλασικό αποτέλεσμα ανάλογα με τις επιλογές διακόσμησης.
 
Ευκολία Χρήσης Φυσικά συστατικά Ρύθμιση υγρασίας
Μπορείτε εύκολα να εφαρμόσετε την υγρή ταπετσαρία μας εσείς οι ίδιοι ή οποιοσδήποτε τεχνίτης με μία σπάτουλα. Δεν απαιτούνται ιδιαίτερες ικανότητες ούτε εμπειρία για την εφαρμογή. Έτσι – εξοικονομείτε τα χρήματά σας και διακοσμείτε το σπίτι σας μόνοι σας! Η υγρή ταπετσαρία τοίχου PolDecor αποτελείται από φυτικές ίνες, ειδικότερα βαμβάκι και μετάξι. Η κόλα που περιέχεται είναι φυτική. Χρησιμοποιούμε μόνο ίνες υψηλής ποιότητας, οι οποίες συνδέονται απόλυτα μεταξύ τους. Σε συνδυασμό με το νερό, το υλικό ομογενοποιείται και κολλάει στην επιφάνεια. Χάρη στην ελαστικότητά του, ο πολτός PolDecor απορροφά περίπου 1,5 λίτρο νερό / μ2. Ως εκ τούτου, οι τοίχοι και τα ταβάνια που καλύπτονται με το υλικό αποθηκεύουν αρκετή υγρασία που εξατμίζεται με το χρόνο. Η υγρασία δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα στο υλικό μας. Ρυθμίζει το μικροκλίμα του δωματίου.
Θερμομόνωση Εξομάλυνση τοίχων Ηχομόνωση
Οι τοίχοι σας όταν καλύπτονται με ArtDecor, συγκρατούν περισσότερο τη ζεστασιά το χειμώνα και τη δροσιά το καλοκαίρι στο δωμάτιο. Λόγω της εξαιρετικής δομής του υλικού που έχει το προϊόν μας η διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ δωματίου και τοίχου μειώνεται. Σημείωση - εκτός από διακόσμηση το ArtDecor σας δίνει επιπλέον ζεστασιά και δροσιά αντίστοιχα. Όλες οι ατέλειες, τρύπες, ρωγμές, απομακρύνονται. Αντί να σοβατίζετε και να τρίβετε γεμίζοντας με σκόνη ολόκληρο το διαμέρισμα βλάπτοντας έτσι την υγεία σας, τα καλύπτετε όλα με PolDecor. Επίσης, σε περίπτωση μικροζημιών τις διορθώνετε με ένα βρεγμένο πανί. Το υλικό μας έχει μεγάλη ελαστικότητα, πράγμα που κάνει τους τοίχους σας ήχο-μονωτικούς. Μετά την εφαρμογή του, η αντήχηση στο δωμάτιο εξαφανίζεται.
Ελαιοχρωματισμοί

Με πολυετή πείρα στο χώρο του χρώματος και συνεχή παρακολούθηση στην εξέλιξη του είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε αποχρώσεις για το δικό σας μοναδικό χώρο με τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Ήδη γνωρίζετε ότι όλα τα χρώματα τα δημιουργεί η φύση και προσφέρουν μία μοναδική συλλογή αποχρώσεων, γι'αυτό λοιπόν τα χρωματολόγια και οι βεντάλιες των μεγαλύτερων εταιριών χρωμάτων είναι εμπνευσμένα από τις εναλλαγές των χρωμάτων της.
Οι συνδυασμοί χρωμάτων με ταπετσαρίες, τεχνοτροπίες, stickers, μπορντούρες και stencil δημιουργούν ποικίλους τρόπους διακόσμησης δίνοντας μας την ευκαιρία να μεταμορφώσουμε τους χώρους μας.

 

Η Artwall θέλοντας να καλύψει τις ανάγκες σύγχρονης διακόσμησης διευρύνει τα προϊόντα του πέραν του χρώματος και διαθέτει: ταπετσαρίες- μπορντούρες - sticker από τη συλλογή του Eijffinger, National Geographic, Raffi, Elle Decoration, Marie Claire Hotel Collection, Olivier Strelli, τεχνοτροπίες - stencil της εταιρείας Osaka και Novacolor παιδική διακόσμηση με γνήσια προϊόντα των εταιρειών Disney, Raffi και Funtosee.

 

Μονώσεις

Αναλαμβάνουμε μονώσεις : ταρατσών, υπογείων, αρμών, τοίχων, συντήρηση ή επισκευή παλαιάς μόνωσης, επισκευές , ηχομόνωση κλπ.
Δραστηριοποιούμαστε στη μόνωση από το 1992 δίνοντας λύση σε προβλήματα εισροής νερών, υγρασίας, ή συμπύκνωσης υδρατμών. Με εμπειρία στην μόνωση πάνω από 20 χρόνια συνεχούς εφαρμογής, παρακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις νέων μεθόδων και με τη βοήθεια εργαλείων τελευταίας τεχνολογίας, μπορούμε με ευχέρεια να εφαρμόζουμε συμβατική ή ανεστραμμένη μόνωση, φυτεμένο δώμα - ταρατσόκηπος, συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης, θερμομόνωση ταράτσας, στεγανοποίηση υπογείου εξωτερικά ή εσωτερικά με αποτελεσματική αντιμετώπιση ανεξαρτήτως ποσότητος εισροής νερού.
Το κόστος του έργου καθορίζεται με τιμές που ανταποκρίνονται στο συνδυασμό σωστών και ποιοτικών υλικών με σωστό και υπεύθυνο τρόπο εφαρμογής, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και έχοντας λάβει υπ όψιν την δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε την αντοχή της μόνωσης στο χρόνο και να σας παρέχουμε λύσεις εφαρμόζοντας οποιαδήποτε μέθοδο επιθυμείται ή εκείνη που είναι καταλληλότερη ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες και τις απαιτήσεις του έργου.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να έρθουμε στον χώρο σας δωρεάν να σας ενημερώσουμε για τους τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος να λύσουμε κάθε σας απορία και να σας δώσουμε την προσφορά μας.

 

Ανακαινίσεις

Η Artwall αναλαμβάνει κάθε είδους ανακαίνιση σπιτιού. Μέσα από τον σωστό σχεδιασμό και από το έμπειρο προσωπικό μας το αποτέλεσμα είναι να έχετε ένα ''καινούργιο σπίτι''.

 

Παλαιώσεις επίπλων

Η Artwall είναι πάλι εδώ αν θέλετε να μεταμορφώσετε τα απλά ξύλινα έπιπλα και τα διακοσμητικά σας (καθρέφτες, κορνίζες), από αδιάφορα αντικείμενα σε αντικέ κομμάτια με μεγάλη ιστορία, τότε η τεχνική της τεχνητής παλαίωσης είναι η ιδανική λύση για εσάς.

 

Art Wall
Τεχνοτροπίες / Ταπετσαρίες

Αθήνα

 Κιν. : 6972597887, 6972597887