6972597887 Νέο Ηράκλειο, Αττική
hero image
 
 
 
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ
Η Artwall αναλαμβάνει κάθε είδους ανακαίνιση σπιτιού. Μέσα από τον σωστό σχεδιασμό και από το έμπειρο προσωπικό μας το αποτέλεσμα είναι να έχετε ένα ''καινούργιο σπίτι''. Παράλληλα αναλαμβάνει διακοσμήσεις επαγγελματικών χώρων, εξωτερικών χώρων καθώς και παιδικών δωματίων προσφέροντάς ποιοτικές και ολοκληρωμένες λύσεις
 
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

 

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΠΑ/ΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

 

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΕ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ
Είναι πολλά τα ερωτήματα στα οποία πρέπει να απαντήσει ο εκάστοτε επιχειρηματίας πριν από την τελική απόφαση έναρξης της επιχείρησης του. Σίγουρα έχει να αντιμετωπίσει πλειάδα θεμάτων – προβλημάτων όταν πρόκειται να δημιουργήσει κάποιον επαγγελματικό χώρο. Η επιχειρηματική ιδέα, η εικόνα, τα πρότυπα λειτουργίας και η διακόσμηση είναι κομμάτια ενός παζλ τα οποία πρέπει να ταιριάζουν μεταξύ τους συνθέτοντας αυτήν την πολυπόθητη μοναδικότητα για τον κάθε επιχειρηματία. Οι επιχειρήσεις οι οποίες ξεχωρίζουν είναι διαφορετικές από τα πρώτα τους βήματα και οι διαφορές εντοπίζονται στις λεπτομέρειες.

Για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και τη διακόσμηση επαγγελματικών χώρων μη συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο από το αισθητικό αποτέλεσμα. Μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για το δικό σας ξεχωριστό κατάστημα ή τη δική σας μοναδική επιχείρηση. Ζούμε σε μια εποχή ιδιαίτερα ανταγωνιστική, όπου τα πάντα, ακόμη και η διακοσμητική αρχιτεκτονική, χρησιμοποιούνται για να γοητεύσουν και να προσελκύσουν το κοινό. Η δημιουργία επαγγελματικών χώρων υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την προβολή και προώθηση της κάθε ατομικής επιχείρησης ή εταιρείας.

Σκοπός μας στην Artwall είναι να δημιουργήσουμε χώρους παραγωγικά όμορφους, ώστε τα όνειρα και οι στόχοι των πελατών μας με τη βοηθεια των Τεχνοτροπιών Artwall να μεταμορφώνονται σε εμπνευσμένο περιβάλλον εργασίας και πώλησης. Όταν δε, πρόκειται ειδικότερα για επαγγελματικούς χώρους, δίνουμε πολύ έμφαση στην τελική εικόνα.Εδώ μπορείτε να βρείτε διάφορες εφαρμογές Τεχνοτροπίας και όχι μόνο σε διάφορους Επαγγγελματικούς χώρους!

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΞΩΤ. ΧΩΡΩΝ

 

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
Όπως σε κάθε εσωτερικό χώρο έτσι και στον εξωτερικό πρέπει πρώτα να ξεκινήσουμε θέτοντας ένα βασικό ερώτημα. Ποια θέλουμε να είναι η χρήση του εξωτερικού χώρου; Θέλουμε ένα χώρο για δείπνα στο μπαλκόνι με παρέα ή ατελείωτα μπάρμπεκιου; Θέλουμε ένα χώρο χαλαρωτικό όπου μπορούμε να καθόμαστε ή να ξαπλώνουμε διαβάζοντας ένα βιβλίο; Εκτός και αν ο χώρος μας δίνει την δυνατότητα να τα συνδυάσουμε όλα.

Αν λοιπόν ο χώρος είναι μεγάλος και θέλουμε να συνδυάσουμε πάρτι αλλά και στιγμές χαλάρωσης στην artwall σας δίνουμε την δυνατότητα να δημιουργήσετε ξεχωριστούς χώρους για δείπνο, μαγείρεμα και χαλάρωση, δημιουργώντας ένα όμορφο και ευχάριστο κοινωνικό περιβάλλον.

 

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

 

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
Οι τοίχοι που ανοίγουν δρόμο για την ανάπτυξη της φαντασίας. Δημιουργήστε το παιδικό δωμάτιο των ονείρων σας επιλέγοντας τεχνοτροπίες βαψίματος αξεπέραστου στυλ και μεγάλης αντοχής. Χαρίστε στα παιδιά σας μοναδικές στιγμές απόλαυσης.

Η Artwall συνεχίζει να καινοτομεί και να προσφέρει πάντα το καλύτερο για το δωμάτιο του παιδιού. Η καινούργια σειρά από φωτοταπετσαρίες, αυτοκόλλητα, ταπετσαρίες και χειροποίητα αντικείμενα (φωτιστικά παιδικά-ρολόγια και μικροέπιπλα καθώς και ειδικές κατασκευές) με νέα τεχνολογία οικολογικής και αντιαλλεργικής βαφής είναι σίγουρο ότι θα προσφέρει λύση για όλους τους χώρους και οποιαδήποτε απαίτηση. Η δυναμική στην σχεδίαση και την υλοποίηση του χώρου είναι αποτέλεσμα-γνώση για τα καλύτερα υλικά, καθώς και αγάπης για το παιδικό δωμάτιο.

Η καινοτόμες πρόταση της Artwall είναι μια συνεχής εναλλαγή χρωμάτων, υλικών, αντικειμένων που παίζουν με τα θέματα (νεράιδες, πειρατές, κτλ) με σκοπό την δημιουργία όχι απλός ενός ακόμα παιδικού δωματίου αλλά με την κάθε περίπτωση ξεχωριστά για την δημιουργία ενός μαγικού βασιλείου όπως ακριβώς την φαντάζετε ο μικρός πρίγκιπας η πριγκίπισσα!