6972597887 Νέο Ηράκλειο, Αττική
hero image
 
 
 
ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ
Με πολυετή πείρα στο χώρο του χρώματος και συνεχή παρακολούθηση στην εξέλιξη του είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε αποχρώσεις για το δικό σας μοναδικό χώρο με τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Ήδη γνωρίζετε ότι όλα τα χρώματα τα δημιουργεί η φύση και προσφέρουν μία μοναδική συλλογή αποχρώσεων, γι'αυτό λοιπόν τα χρωματολόγια και οι βεντάλιες των μεγαλύτερων εταιριών χρωμάτων είναι εμπνευσμένα από τις εναλλαγές των χρωμάτων της. Οι συνδυασμοί χρωμάτων με ταπετσαρίες, τεχνοτροπίες, stickers, μπορντούρες και stencil δημιουργούν ποικίλους τρόπους διακόσμησης δίνοντας μας την ευκαιρία να μεταμορφώσουμε τους χώρους μας.

 


 

 
 
 
ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
Η Artwall θέλοντας να καλύψει τις ανάγκες σύγχρονης διακόσμησης διευρύνει τα προϊόντα του πέραν του χρώματος και διαθέτει: ταπετσαρίες- μπορντούρες - sticker από τη συλλογή του Eijffinger, National Geographic, Raffi, Elle Decoration, Marie Claire Hotel Collection, Olivier Strelli, τεχνοτροπίες - stencil της εταιρείας Osaka και Novacolor παιδική διακόσμηση με γνήσια προϊόντα των εταιρειών Disney, Raffi και Funtosee.