6972597887 Νέο Ηράκλειο, Αττική

ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

Οι τοίχοι που ανοίγουν δρόμο για την ανάπτυξη της φαντασίας. Δημιουργήστε το παιδικό δωμάτιο των ονείρων σας επιλέγοντας τεχνοτροπίες βαψίματος αξεπέραστου στυλ και μεγάλης αντοχής. Χαρίστε στα παιδιά σας μοναδικές στιγμές απόλαυσης.

Η Artwall συνεχίζει να καινοτομεί και να προσφέρει πάντα το καλύτερο για το δωμάτιο του παιδιού. Η καινούργια σειρά από φωτοταπετσαρίες, αυτοκόλλητα, ταπετσαρίες και χειροποίητα αντικείμενα (φωτιστικά παιδικά-ρολόγια και μικροέπιπλα καθώς και ειδικές κατασκευές) με νέα τεχνολογία οικολογικής και αντιαλλεργικής βαφής είναι σίγουρο ότι θα προσφέρει λύση για όλους τους χώρους και οποιαδήποτε απαίτηση. Η δυναμική στην σχεδίαση και την υλοποίηση του χώρου είναι αποτέλεσμα-γνώση για τα καλύτερα υλικά, καθώς και αγάπης για το παιδικό δωμάτιο.


Η καινοτόμες πρόταση της Artwall είναι μια συνεχής εναλλαγή χρωμάτων, υλικών, αντικειμένων που παίζουν με τα θέματα (νεράιδες, πειρατές, κτλ) με σκοπό την δημιουργία όχι απλός ενός ακόμα παιδικού δωματίου αλλά με την κάθε περίπτωση ξεχωριστά για την δημιουργία ενός μαγικού βασιλείου όπως ακριβώς την φαντάζετε ο μικρός πρίγκιπας η πριγκίπισσα!

 

 

ΠΑΙΔΙΚΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ / ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Αν ψάχνετε για ένα μαγικό τρόπο που θα σας βοηθήσει να στείλετε τα παιδιά σας απλά και χωρίς φασαρίες για ύπνο, τότε μπορεί να θέλετε το φως της νύχτας Artwall light. Το νυχτερινό φως δεν είναι μόνο διασκεδαστικό και πρωτότυπο αλλά είναι επίσης εξαιρετικά λειτουργικό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να διαλέξετε αυτό που νομίζετε ότι θα ταιριάζει στο παιδί σας. Τα παιδικά φωτιστικά έρχονται σε μια σειρά από διαφορετικά σχήματα και χρώματα. Μερικά παιδιά είναι λίγο φοβισμένα όταν μείνουν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο μόνα τους πριν πάνε να κοιμηθούν. Η λύση είναι να έχουμε κάτι που θα δημιουργήσει μια αμυδρή σκιά του φωτός σε ένα δωμάτιο έτσι ώστε το παιδί σας να μπορεί να κοιμηθεί ωραία.